AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK

DEVRİM NİTELİĞİNDEKİ HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN SANDIKTA BULUŞALIM

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK;

“DEVRİM NİTELİĞİNDEKİ HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN SANDIKTA BULUŞALIM”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan 7’den 70’e herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduğunun altını çizerek; “31 Mart Pazar günü Akdeniz’in geleceğini, yani kaderini oylayacağımız çok kritik bir seçime gidiyoruz. Barışın, huzurun ve kardeşliğin devamı ile devrim niteliğindeki hizmetlerin sürmesi için yeniden oylarınıza talibim. Gelin, hep birlikte sandıklarda buluşalım. Akdeniz’in altın çağını gelin hep birlikte başlatalım” çağrısıyla seçmenlere seslendi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, seçim çalışmaları kapsamında Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ve bölgede faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Sanayiciler, iş insanları ve çalışanların sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Gültak, Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde mutlaka sandığa giderek, hizmetlerle birlikte Akdeniz ve Mersin’de barış, huzur ve kardeşliğin devamı için oy vermelerini istedi.

“Akdeniz tarihinde görülmemiş hizmet ve projelere imza attık”

Ziyaretinde, ilçeyi dönüştüren hizmetleri; başta kadınlar ve gençler olmak üzere her kesimden insanın yaşamına dokunan eğitim, spor, mesleki kurslar ile istihdama yönelik proje ve yatırımları anlatan Başkan Gültak; “Akdeniz’de, 2019’da göreve gelir gelmez öncelikli işimiz, bazı odaklarca bozulan huzur, barış, kardeşlik ve güven ortamını yeniden tesis etmek oldu. Sonrasında ilçemiz tarihinde görülmemiş bir hizmet atağına başladık. Kentsel dönüşüm projeleri, gençlerimiz ve çocuklarımızın eğitimi, kadınlara yönelik sosyal ve ekonomik projelerimiz, spor alanındaki yatırımlarımız ve mesleki kurslarımızla büyüyen istihdam projelerimiz ile Akdeniz’in makûs talihini değiştirdik” diye konuştu.

“Halkımız, yıllar sonra gelen barış, huzur ve güven ikliminden vazgeçmeyecektir”

Akdeniz’i geçmişe; o karanlık, çatışmalı, huzursuzluğun hüküm sürdüğü eski günlere götürmek isteyenlerin heveslerinin, 31 Mart’ta kursaklarında kalacağını vurguladığı konuşmasında Başkan Gültak; şöyle konuştu; “Önümüzdeki Pazar günü yapılacak yerel seçimde halkımızın sağduyusuna, ferasetine güveniyor ve kalben inanıyorum. Çünkü hiç kimse sokaklarında yine çatışmalar, kavgalar, biber gazları istemiyor; hiçbir esnafımız kepenklerini zorla kapatmak istemiyor. Halkımızın; barış, huzur, kardeşlik, sevgi ve güven ikliminden vazgeçmeyecektir. Bizler de kararlıyız, mutlaka kazanacağız. Akdeniz’in çilekeş kadınları yeniden kazanacak; terör, uyuşturucu batağına çekilmek istenen gençlerimiz kazanacak, Akdeniz kazanacak! Akdeniz’i hak ettiği zirveye

taşımak için, insanlarımıza hak ettikleri ve layık oldukları modern şehir yaşamını sunmak için bir 5 yıla daha ihtiyacımız var.”

“Ayrıştırmaya değil, birleştirmeye geldim”

Başkan Gültak, 2019 yılından sonra her kesime sunduğu hizmetlerin yanı sıra, işçi çıkarmaması sayesinde Akdeniz’de, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurguladı. Hizmet etmeye geldiklerinin altını çizen Gültak; “Ben ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldim. Ben Mersin’in çocuğuyum. Araplarla, Kürtlerle, Yörüklerle, Hristiyanlarla beraber büyüdüm. Burada yaşayan insanları çok iyi tanıyorum. Bu yüzden biz kimseyi ayrıştırmadık, herkesi kardeş bilip kucakladık. Barış, huzur ve güven ortamı geri geldi” ifadelerini kullandı.

“Barış, huzur ve hizmetlerin devamı için oylarınıza talibim”

Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte din, dil, ırk ayrımı yapmadan 7’den 70’e herkesin, her kesimin belediye başkanı olduğunu yineleyen Gültak; sözlerini şöyle sürdürdü; “Kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına kadar, gece gündüz demeden Akdeniz’e, Akdenizli hemşerilerime hizmet etmeyi kendime görev edindim. Bir yandan barışı, huzuru ve kardeşliği egemen kılarken, diğer yandan da devrim niteliğindeki projeleri hayata geçirerek şimdiye kadar yapılmayanları yaptık. 31 Mart Pazar günü Akdeniz’in geleceğini, yani kaderini oylayacağımız kritik bir seçime gidiyoruz. Barışın, huzurun ve kardeşliğin devamı, devrim niteliğindeki hizmetlerin sürmesi için oylarınıza yeniden talibim. Gelin hep birlikte sandıklarda buluşalım ve Akdeniz’in altın çağını hep birlikte başlatalım.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.