TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSUYLA

OYUNCULUK HAYALİNE KAVUŞTU

TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSUYLA

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni yetenekleri kazandırmaya devam ediyor. Belediye Şehir Tiyatrosu'nun yetiştirdiği oyuncular, ünlü yapımlarda yer buluyor.

Çocuk, genç ve yetişkin gibi her yaş grubunun katılabildiği kurslar yoğun ilgi görüyor. Kursiyerler, hem kaliteli zaman geçiriyorlar hem de sahneye olan tutkularını temel oyunculuk eğitimi ile keşfediyorlar. Oyunculuk hayallerini gerçekleştirenlerin yanında aldıkları eğitimle Güzel Sanatlar Fakültelerinin ilgili bölümlerini kazanan oyuncular da var.

"Profesyonel Yapımlarda Rol Alıyor"

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyunculuk sınıfında eğitim alarak çeşitli rollerde sahneye çıkan Mersin doğumlu Hülya Çalışkan'ın (47) oyunculuk hayalleri de Toroslar Belediyesi sayesinde gerçekleşti.

Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Topuz tarafından Yunus Emre Kültür Merkezi’nde verilen derslerde başarılı bir performans göstererek oyunculuğu profesyonelliğe taşıyan Çalışkan, “Ay Lav Yu Tuu” filmi ile birlikte Tv oyunculuğuna başladı.

Ardından "Yeni Gelin (Show TV)”, “Bir Zamanlar Çukurova (ATV)”, “Ramo (Show TV)” adlı dizilerde de yardımcı oyunculuk yapan, ayrıca Selçuk Üniversitesi (uzaktan eğitim) drama eğitmenliği belgesine de sahip olan Çalışkan, hali hazırda “Bir Zamanlar Çukurova ve “Zümrüdü Anka (FOX TV)” adlı dizide Sosyal Hizmetler Müdürü karakteri ile yardımcı oyuncu olarak rol almaya devam ediyor.

Çalışkan: "Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a Teşekkür Ederim"

"Kültüre, sanata ve sanatçıya verdiği destek ile oyunculuk hayalime kavuşmamı sağlayan Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederim" diyen Hülya Çalışkan; "Oyunculuk eğitimimi ilk olarak Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda almaya başladım. Bir çok yetişkin ve çocuk oyununda sahne aldım. Oynadığımız oyunlarda da, çıktığımız bu

yolda da bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Yılmaz: "Sanatın ve Sanatçının Her Zaman Yanındayız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacaklarını vurgulayarak; "Geçen yıl düzenlediğimiz Mahalle Şenliklerimiz ile binden fazla çocuğa yaratıcı drama eğitimi verdik ve 3 binden fazla çocuğumuz ise ilk sahne deneyimini yaşadı. Belediyemiz Şehir Tiyatrosu ile tiyatroya meyilli yetenekleri keşfetmek, onlara profesyonel bir imkân sunmak ve geleceğe dönük hayallerine araç olmak bizim için gurur verici. Belediyemizin tiyatrosunda eğitim alarak oyunculuğu profesyonelliğe taşıyan Hülya Çalışkan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.