TOROSLAR BELEDİYESİ MİNİK

DOSTLARI UNUTMADI

TOROSLAR BELEDİYESİ MİNİK

TOROSLAR BELEDİYESİ MİNİK DOSTLARI UNUTMADI

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da minik dostları unutmuyor.

Daha önce ilçede bulanan yeşil alan ve parklara besleme odakları yerleştiren belediye, bu besleme odaklarını düzenli olarak mama ve suyla doldurarak, yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Sokağa çıkma kısıtlamasında da özen gösterilen bu çalışma ile sokak hayvanlarının mama ve su gibi temel ihtiyaçları karşılanıyor.

“Minik Dostlarımız Yalnız Değil”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, hemşehrilerinden de bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi.

Başkan Yılmaz; “Sağlığınız için evde kaldığınız bu günlerde de sokakta yemek bulmakta zorlanan minik dostlarımızı unutmuyor, ilçemizdeki parklara yerleştirdiğimiz besleme odaklarını düzenli olarak mama ve suyla dolduruyoruz. Bu zor günlerde siz de onlara bir kap su ve mama bırakın, minik dostlarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Toroslar Belediyesi olarak her dönemde olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlamasında da minik dostlarımızı beslemeye ve onların yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.