TADER GENEL BAŞKANI SEMİH ÖZSU

YENİ NORMALLEŞME SÜRECİNDE ESNAFLARA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

TADER GENEL BAŞKANI SEMİH ÖZSU

Semih Özsu;’’ Dünya’yı saran Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ülke, vatandaşlarına sağlık hizmeti vermekte yetersiz kalırken, ülkemiz de ise pandemi sürecini en az kayıpla atlatmak için yetkili makamlar tarafından önemli tedbirlerin zamanında alınması olumlu sonuçlar vermiştir.

Bu süreçte alınması zorunlu olan tedbirler kapsamında, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren ticari işletmelerin faaliyetleri geçici süreliğine durdurulmuştu. Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlar vermesi neticesinde, yeni normalleşme planı kapsamında yeni kararlar alınmıştı. Alınan bu kararlardan biride geçici olarak faaliyetlerine son verilen ticari işletmelerin 1 Haziran Pazartesi günü itibariyle yeniden açılmasıydı.

Yeniden faaliyete açılan ticari işletmelerimizin ülke ekonomimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ekonomimizin temel taşları olan değerli esnaflarımıza, işletmecilerimize, hizmet sektöründe çalışan işçi kardeşlerimize yeni dönemde hayırlı işler, bol kazançlar ve başarılı çalışmalar diliyorum.

Ülkemiz, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için, yeni normalleşme sürecinde biz vatandaşlar olarak uyarıları dikkate alır, tedbirlere uymaya devam edersek, eski günlerimize ve sevdiklerimize daha kısa sürede kavuşacağımıza inanıyorum. Sağlıklı günlerde birlikte olmak dileğiyle selam ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.