Seyhan, Covid'li hastalara

da el uzatıyor

Seyhan, Covid'li hastalara

Seyhan, Covid'li hastalara da el uzatıyor

Seyhan Belediyesi, yeni tip Coronavirüs COVİD-19 virüsüne yakalanıp tedavi süreci evde devam eden bireylerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere, özel donanımlı personelle alış-verişlerini yapıyor, ihtiyacı olanlara yardımda bulunuyor.

Seyhan Belediyesi, yeni tip Coronavirüs olan Covid-19'a yakalanan ve evde karantina altında tedavileri süren bireylere, ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurduğu özel ekiple hizmet veriyor.  Karantinada oldukları için temastan kaçınmak üzere kimseyle görüşemeyen bireylerin temel ihtiyaçları Belediyenin kurduğu özel donanımlı ekiple karşılanıyor.

HASTA SİPARİŞ VERİYOR, EKİPLER MARKETTEN MANAVDAN ALIYOR

Mahalle Muhtarlarının katkısıyla ulaşılan karantina altında ve ihtiyaçlarını karşılayamayan bireyler, kendilerine ulaşan ekiplere gereken ihtiyaçların listesini veriyor. Ekipler, oluşturulan talep listesine göre ihtiyaçları market, manav ve kasap gibi yerlerden toparlayarak bireyin evine geliyor. Eve gelmeden önce özel donanımlı steril kıyafetlerini giyen personel, alınan siparişleri kapıda vatandaşa teslim ediyor. Tedavi sürecindeki hastalar, ihtiyaçlarını tedbirler alarak gerçekleştiren Seyhan Belediyesi ekiplerine ve Başkan Akay'a teşekkür ediyorlar.

AKAY "İHTİYACI OLAN BİREYLERE GIDA YARDIMINDA BULUNUYORUZ"

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak gerçekleştirilen çalışmanın halkın mağduriyetinin önlenmesine yönelik olduğunu kaydetti. Salgın etkilerinin kendini iyice hissettirdiği dönemde maske, mesafe ve hijyen kurlarına uyulması konusunda uyarıları dillendirirken, tedavi sürecindeki bireyleri de aksatmamak gerektiğini vurgulayan Akay "Karantina altında tedavileri süren vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz gereğini yerine getiriyor. Ayrıca temel ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahiplerine de gıda kolisi yardımında bulunuyoruz. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak yaptığımız çalışmalarla kimsesizin kimi olmaya devam edeceğiz"


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.