Seyhan Belediyesporlu Muhammed

Türkiye Şampiyonu

Seyhan Belediyesporlu Muhammed

Seyhan Belediyesporlu Muhammed Türkiye Şampiyonu

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 30-31 Ocak 2021 tarihleri arasında İstanbul'da organize edilen Komple Atlet Salon Ligi 1.kademe yarışı U-20 kategorisinde Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm takımının başarılı sporcusu Muhammed İran Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon sporcu, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret etti. Başkan Akay, Muhammet'i elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik edip kendisine, Antrenörleri Serdal Kadıoğlu ve Mehmet Danacı'ya hediye takdim etti.

BAŞKAN AKAY : "MUHAMMED BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI"

Başarının yolunun altyapıya verilen önemden geçtiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay, " Muhammed ile gurur duyduk. Kolay bir başarı elde etmedi. Bizim de kendisine olacağımız destek ile önümüzdeki yıllarda çıtayı yükselteceğini umut ediyorum. Tüm branşlarda altyapıya ağırlık vereceğiz. Atletizm sporu'nun daha iyi noktaya gelmesi adına ilçemiz sınırları içerisinde atletizm tesisini Seyhanlılara kazandırma projemiz var. En kısa sürede bu konuda önemli mesafe katedeceğiz" dedi.

MUHAMMED : "DESTEĞİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Geçtiğimiz sezon U-18 kategorisinde şampiyonluk kürsüsüne çıkan bu sezonda U-20 kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu olarak Adana'nın gururu olan Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu ve aynı zamanda TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu olan 2003 doğumlu Muhammed İran, " Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay'a, teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.