ÖMER GÜRSOY’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN

GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

ÖMER GÜRSOY’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN

ÖMER GÜRSOY’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, gazetecilerin kamu yararına hareket eden kutsal bir mesleğe mensup olduklarını kaydeden Başkan Gürsoy, Türk basınının ve özellikle de yerel basının milli mücadele döneminde milli duygulara hitap ederek kurtuluş mücadelesinin kazanılmasında önemli bir rol üstlendiğine değindi.

Doğru, ilkeli ve dürüst bir şekilde mesleklerini icra etmeye çalışan tüm basın mensuplarının günlerini kutlayan Başkan Ömer Gürsoy mesajını şöyle sürdürdü: “Gazeteci, yaşanan olayları doğru ve objektif bir şekilde kamuoyuna aktarmayı amaç edinmiş kutsal bir meslek icra etmektedir. Kamuoyunun haber almasında son derece önemli bir görev üstlenen gazeteciler görevlerini ifa ederken zaman zaman zorluklarla da karşılaşsa önceliği haberdir. Türk Basını ve özellikle de yerel basınımızın milli mücadele döneminde milli duygulara hitap eden yayınlarıyla kurtuluş mücadelesinin kazanılmasında üstlendiği önemli rol yadsınamaz. Sadece geçmişte değil günümüzde de yerel basının önemi her zaman ön plana çıkmaktadır. Bulunduğumuz kenti yönetenlerin doğru ve yanlışlarını görerek halka aktaran gazeteci arkadaşlarımız geçmişte olduğu gibi bugünde kentin yönetiminde önemli bir role sahiptir. Bilim ve teknolojinin gelişmesi ve çağa ayak uydurma ihtiyacı ile kendini sürekli yenilemek zorunda kalan gazetecilerimizin topluma faydalı olmak adına girdikleri haber yapma mücadelelerin de destekçileri olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, meslekte önemli yol kat etmiş gazetecilerimize ve mesleğe yeni adım atmayı planlayan genç arkadaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.