MİLLETVEKİLİ KILAVUZ

SİLİFKE’Yİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ KILAVUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Silifke’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz,  ilçe teşkilatını ziyaret ederek burada MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. İlçe Başkanı Levent Nogay ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet eden Milletvekili Olcay Kılavuz, daha sonra İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’yı makamında ziyaret ederek, Kaymakam Nazlı’ya da hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u da makamında ziyaret eden Mersin Milletvekili Kılavuz belediye çalışmaları hakkında Başkanvekili Altunok’tan bilgiler aldı. Daha sonra ilçe merkezinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Komutanlığı, Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, AK Parti İlçe Teşkilatı, Silifke Belediye Spor Kulübü, Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksek Okulu ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yürütülen çalışmalardan fırsat buldukça Mersin ve ilçelerini ziyaret ettiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Silifke’de kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşları da ziyaret ettiğini açıkladı. Tarımdan, turizme, sanayiden, yatırıma halkın ve Mersin’in tüm sorunlarını yerinde incelediğini anlatan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, “Her fırsatta Mersin ve ilçelerimize ziyaretler yapıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yürütülen çalışmaların yanı sıra bölge halkımızın yaşadığı sorunları ve istekleri de yerinde tespit ediyorum.

Mersin ve ilçelerimizde devam eden yatırımlar, alınacak tedbirler ve yürütülen hizmetlerin sürekliliği ile ilgili halkımızdan, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan gelen istek ve talepleri biz de ilgili bakanlıklarımızla değerlendiriyoruz. Mersin ilimizin, ilçelerimizin ve vatandaşlarımızın sorun ve isteklerinin çözüme kavuşması için bir mücadele veriyoruz. Bu amaçla bugünde ilçemiz Silifke’de görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarımızı, muhtarlarımızı, siyasi partilerimizi ve belediyemizi ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.  Mersin ve ilçelerimizin sorunlarının çözüme kavuşması için konuların yakın takipçisi ve destekçisiyim” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.