Mezitli’de Yılbaşı

Pazarı Açıldı

Mezitli’de Yılbaşı

Mezitli’de Yılbaşı Pazarı Açıldı

Geçtiğimiz yıl Mezitli Demokrasi Meydanında açılan ve 4 gün boyunca Mersin’de ilgi odağı olan Yılbaşı Pazarı bu yıl Sanat Çarşısında açıldı. Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı yeni yılın ilk gününe kadar Yılbaşı Pazarı olarak hizmet verecek. Covid-19 virüsünün yarattığı moral bozukluğu 23-31 Aralık tarihleri arasında açık olacak olan Yılbaşı Pazarı ile giderilmeye çalışılacak.

Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ana kadar açık kalacak olan pazar, yeni yıla sevdiklerine sürpriz yaparak girmek isteyenlere hediyelik eşyalarını temin etme fırsatı sunacak. Kısıtlamalar kapsamında kutlamalara ve toplu buluşmalara izin verilmeyen Pazar da el ürünü, sanatsal niteliği bulunan binlerce çeşit ürün uygun fiyata alınabilecek.

Covid-19 nedeniyle bu yıl ikinci kez yapmayı düşündükleri yeni yıl kutlamalarını gerçekleştiremediklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Son ana kadar yılbaşı kutlamaları için hazırlıklarımızı yaptık ancak, pandemi nedeniyle halkımızın sağlık güvenliği nedeniyle, yapmama kararı aldık. Buna karşın vatandaşlarımızın sevdiklerini mutu edebilmeleri ve yeni yıla girerken moral motivasyonunu artırmak amacıyla Yılbaşı Pazarımızı, Sanat Çarşımızda açmaya karar verdik. Mersinlilerin, yeni bir yıl sevincini sevdiklerine alacakları küçük hediyelerle yaşayabileceklerini düşünüyorum. Bu pazarda herkes için mutlaka bir hediye var” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.