M. Mustafa Gültak,

DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

M. Mustafa Gültak,

Başkan Gültak, ‘Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Yaşlılarımızın kıymetini bilelim. Yaşlılarımızın yaşam standardını yükseltmek için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Yaşlılarımız; bizim atamız ve en değerli hafızamız, en kıymetli tarih hazinemizdir” diyen Başkan Gültak, “Yaşlılarımız; milli, manevi ve kültürel değerlerimizi yaşatıp geleceğe ve sonraki nesillere aktarılmasını sağlayan kadim köprülerdir. Yaşlılarımızın kıymetini bilelim, onları el üstünde tutalım. Hak ettikleri saygıyı, sevgi ve hürmeti onlara mutlaka gösterelim” diye konuştu.

Mesajında; Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayan Başkan Mustafa Gültak, devamında şu ifadeleri kaydetti; “Belediye olarak sunduğumuz ‘Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti’ ile Akdeniz’de yaşayan yaşlı, engelli ve kimsesiz binlerce insanımıza ulaşıyor; kişisel bakımlarının yanı sıra taleplerini ve gündelik ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Akdeniz Belediyesi olarak, yaşlılarımızın yaşam standardını yükseltmek için elimizden gelen ne varsa yapmaya da hazırız.

Unutmayalım ki bugünün gençleri, yarının yaşlılarıdır. Bu duygularla, rehberimiz, yol göstericimiz olan yaşlılarımızın ellerinden öpüyor, kendilerine huzur ve mutluluk içerisinde sağlıklı ömürler diliyorum.”


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.