KARİYER MERKEZİ’NİN GENEL MUHASEBE KURSU 30 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

KARİYER MERKEZİ, PİYASA İHTİYAÇLARINA YÖNELİK KURSLAR AÇIYOR

KARİYER MERKEZİ’NİN GENEL MUHASEBE KURSU 30 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

KARİYER MERKEZİ’NİN GENEL MUHASEBE KURSU 30 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

KARİYER MERKEZİ, PİYASA İHTİYAÇLARINA YÖNELİK KURSLAR AÇIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ kapsamında genel muhasebe alanında yeniden kurs açıyor. 30 Haziran’da Mali Müşavirler Odası Bilgisayar Laboratuvarı’nda başlayacak olan kurs için başvuran 56 adaydan, mülakatta başarılı olan 20 aday katılım sağlayacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ kapsamında genel muhasebe alanında yeniden kurs açıyor. Katılmak isteyen 56 adayın başvuru ve mülakat sürecinden geçtiği Genel Muhasebe Kursu için, 20 aday katılım sağlamaya hak kazandı. Kurs, 30 Haziran’da Mali Müşavirler Odası Bilgisayar Laboratuvarı’nda başlayacak.

Genel Muhasebe Kursu Mali Müşavirler Odası’nda verilecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Genel Muhasebe alanında açılacak olan kurs programında Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası ile iş birliği gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Mali Müşavirler Odası’nın Bilgisayar Laboratuvarı’nda gerçekleştirilecek eğitimin ön görüşmesine 56 gencin katıldığını, bu adaylardan 20 gencin kursa katılım sağlayacağını belirten Özada, özellikle açılan kurslarda kursun konusuna göre oda, birlik veya sivil toplum kuruluşları ile iş birlikleri yaparak teorik ve iş dünyasının pratik uygulamaları konusunda çalışma yapacaklarını belirtti.

Her iş birliği projeye dönüşüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi; 2021 Kasım döneminde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile “İŞKUR Portalının Kullanımı ve Hizmet Noktası”, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Mesleki Eğitim Kursları ve Ortak Kariyer Etkinlikleri Düzenlenmesi” konularında imzaladığı iş birliği protokolleri ile kurumlar arası iş birliğine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Piyasasının ihtiyaçlarına yönelik kurslar açılıyor

Kariyer Merkezi özellikle firmalarla kurduğu iletişim, açık iş ilanları, piyasa araştırmaları gibi birçok veriyi inceleyerek işgücü piyasasında ihtiyaç duyulan mesleklerde, gençler için mesleki eğitim kursları açılması yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

Gerçekleşen Kurs Programlarında gençlere yönelik; kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri tarafından “CV Oluşturma, Mülakatta Başarı, Network” gibi eğitimler verilirken, kurs sonunda iş arama danışmanlığı da sunuluyor.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.