İYİ Parti’li Dr. Mehmet Yunus Seven ‘’ Bugün Tebrik Edilecek Bir Gün Değildir

Kendilerine yönelik hizmetlere ulaşmalarında sıkıntı yaşamamalı ve kendi kendilerine yetebilecek, üretken bireyler olmaları sağlanmalıdır

İYİ Parti’li Dr. Mehmet Yunus Seven ‘’ Bugün Tebrik Edilecek Bir Gün Değildir

İYİ Parti’li Dr. Mehmet Yunus Seven ‘’ Bugün Tebrik Edilecek Bir Gün Değildir’’

İYİ Parti’li Dr. Mehmet Yunus Seven Tarsus 1. Engelsiz Farkındalık Festivali’ne katıldı. Cumhuriyet meydanında engelli vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Yunus Seven ‘’10-16 Mayıs tüm Dünya’da Engelliler Haftası olarak belirlenmiştir. Bugün kutlanacak ya da tebrik edilecek bir gün değildir’’ dedi.

Ülkemizde 9 milyon engelli vatandaşın yaşadığını ifade eden Mehmet Yunus Seven ‘’Ülkemiz ve kentimiz maalesef engelliler açısından erişilebilir ve yaşanabilir değildir. Bir ülkenin kalkınma ve muasır medeniyet seviyesi, o ülkenin dezavantajlı vatandaşlarına sağladığı kolaylık ve imkanlarla ölçülebilir. ’dedi

İYİ Parti’nin engelli yurttaşlarla ilgili projelerinden bahseden Mehmet Yunus Seven ‘’ öncelikle engelli vatandaşlarımız hak ve özgürlüklerden herkesle eşit oranda yararlanmalıdır. Kendilerine yönelik hizmetlere ulaşmalarında sıkıntı yaşamamalı ve kendi kendilerine yetebilecek, üretken bireyler olmaları sağlanmalıdır’’ şeklinde konuştu.

Ülkemizin siyasi otoritesini ve kentimizin yerel siyasi iktidarına çağrıda bulunan Dr. Mehmet Yunus Seven ‘’yerel iktidar ve ülkemiz iktidarı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmalıdır. Onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelidir’’ ifadelerini kullandı.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.