İYİ PARTİ, KAHVALTI PROGRAMINDA

CHP İLÇE YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

İYİ PARTİ, KAHVALTI PROGRAMINDA

İYİ PARTİ, KAHVALTI PROGRAMINDA CHP İLÇE YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve partili yöneticiler, İyi Parti İlçe örgütü tarafından tertip edilen kahvaltılı sohbet toplantısına katılım gösterdiler.

İyi Parti İlçe Başkanı Daniyel Mercan’ın daveti üzerine partinin ilçe binasında gerçekleştirilen etkinliğe Tarsus Belediye Meclis üyesi Aydın Polat, CHP ve İyi Parti il ve ilçe yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri katılım gösterdi.

İyi Parti İlçe Başkanı Daniyel Mercan, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtulması ve aydınlık geleceğe kavuşması adına oluşan Millet İttifakı’nın daha da güçlenmesi adına çaba sarf ettiklerini kaydederek, “Bu vesileyle parti teşkilatlarının bir araya gelmesi adına tertip ettiğimiz kahvaltılı sohbet toplantısına iştirakinizden dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in önderliğinde İyi Parti olarak her geçen gün daha da büyüyor ve halkımızın desteğini görüyoruz. Millet İttifakı içerisinde birlikte yer aldığımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin yöneticilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ise nazik davetlerinden dolayı İyi Partili yöneticilere teşekkürlerini iletti.

Varal, “Maalesef ki 18 yılda ülkemiz kötü yönetim nedeniyle çok çok önemli değerlerini yitirdi. Halkımızın birçok kuruma güveninin kalmadığı bir ortamda özveriyle oluşan Millet İttifakı, umut ışığı olmuş, yurttaşlarımızın yaşadığı tüm problemlere rağmen geleceğe umutla bakmasını sağlamıştır. Bu birliktelikle son yerel seçimlerde ülke genelinde olağanüstü bir başarı sağlanmıştır. Bazı nedenlerden dolayı yerel seçimlerde Mersin’de ittifak adayları çıkmamasına rağmen, gelinen noktada parti teşkilatları uyum içerisinde çalışmalar yürütebilmektedir. Bu vesileyle bir kez daha nazik davetinizden dolayı başta ilçe Başkanı sayın Daniyel Mercan olmak üzere, tüm İyi Partili dostlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

CHP Tarsus İlçe yöneticileri, İyi Parti’de gerçekleşen kahvaltının ardından Kültür Park içerisinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Tarsus Emeklievi’ni ve Sakatlar Derneği’ni de ziyaret ettiler.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.