Hayaller Gerçekleşiyor

11 yıllık Çile Sona Eriyor.

Hayaller Gerçekleşiyor

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinde ve köylerde uzun yıllardır ihmal edilen bölgelerde vatandaşların problemlerini çözmeye devam ediyor.

Yenilenen iş makineleri ve arttırılan personel sayısı ile aynı anda birçok noktada çalışma gerçekleştirebilen ekipler, bir taraftan asfalt çalışmalarını devam ettirirken, aynı zamanda kentin birçok noktasında alt yapı- üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalarda önceliği uzun yıllardır çözülmeyen ve aciliyeti bulunan işlere verdiklerini belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, kentin birçok noktasında hizmet verdiklerini ifade ederek : ‘’Bugün Akarca Mahallesi Abdulkadir Bulut Sokağı’nda bulunan ve vatandaşlarımızın ısrarlı talebine rağmen 11 yıldır açılmayan yol için, geçtiğimiz günlerde iş makinesi envanterimize dahil ettiğimiz yeni ekskavatörümüzü çalıştırdık. Mahallede bulunan vatandaşlarımız iş makinemizi kurban keserek karşıladılar. İnşallah kısa süre içerisinde buradaki çalışmayı sonlandırarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeyi hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hibe ve satın alma yolu ile belediyemize kazandırdığımız 30 araç sayesinde şu anda 10 farklı noktada alt yapı – üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcakların iyice arttığı bu günlerde güneşin altında özveri ile çalışarak fedakârca hizmet eden Fen İşleri Müdürlüğümüze ve çalışan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.