ÇAMLIYAYLA ERGENE YOLUNDA OLUŞAN TOPRAK KAYMASINA

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

ÇAMLIYAYLA ERGENE YOLUNDA OLUŞAN TOPRAK KAYMASINA

ÇAMLIYAYLA ERGENE YOLUNDA OLUŞAN TOPRAK KAYMASINA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Son yılların en sert kış mevsimini yaşayan Çamlıyayla’da, yağış nedeniyle oluşan olumsuzlukların asgariye inmesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Çamlıyayla Ergene yolunda, aşırı sağanak nedeniyle toprak kayması yaşandı. Çevre sakinleri ve yaylacılar tarafından sık kullanılan yola Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti. Toprak kaymasının yaşandığı alanda iş makinaları ile düzeltme ve dolgu işlemi gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu güvenli geçiş yapılabilir duruma getirdi.

Karla mücadele konusunda başarılı faaliyetlere imza atan Büyükşehir Belediyesi ekipleri geçtiğimiz günlerde de, Çamlıyayla’nın Darıpınarı ile Korucak Mahalleleri arasında kalan yolda yaşanan heyelana müdahale etmişti.

Ekipler, ayrıca Körmenlik Mahallesi ile Kesecik Mahalleri arasında yer alan Cehennemderesi Kesecik Kanyonu üzerinde bulunan köprü ayaklarında aşırı yağış nedeniyle su debisinin yükselmesinden dolayı oluşan aşınma sonrasında da çalışma yürütmüştü.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.