BÜYÜKŞEHİR’İN SOSYAL HİZMETLERİ ÇAMLIYAYLA’DA DA VATANDAŞA

ULAŞTIRILIYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN SOSYAL HİZMETLERİ ÇAMLIYAYLA’DA DA VATANDAŞA

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DÖRT BİR TARAFTA HALKIN YANINDA

- BÜYÜKŞEHİR’İN SOSYAL HİZMETLERİ ÇAMLIYAYLA’DA DA VATANDAŞA ULAŞTIRILIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal projeleriyle halkın yanında olmaya devam ediyor. Toplumun geniş kesimlerini kapsayan sosyal çalışmalarıyla, her gün kent genelinde on binlerce yurttaşa ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Torosların eteğinde yer alan Çamlıyayla’da da hizmetlerini vatandaşla buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve beğeni toplayan “1 Ekmek, 1 Çorba” mobil dağıtım aracı, Çamlıyayla’ya giderek, bin 200 rakımlı ilçede vatandaşların içlerini ısıttı. Çamlıyaylalılar’da “1 Ekmek, 1 Çorba”ya ilgi gösterdiler. Bu hafta Cumartesi günü sabah saatlerinde Sebil’de gidecek olan mobil çorba dağıtım aracı, her hafta ilçenin farklı bölgelerinde vatandaşlara leziz çorbayı ulaştıracak.

Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarını kullanarak temin ettiği ve soğuk kış günlerinde Halk-Kart sahibi yurttaşlara ulaştırdığı yakacak odun çalışması Çamlıyayla’da da gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Çamlıyayla birimi ekipleri, ilçe genelinde bulunan Halk-Kart sahibi 34 aileye, yakacak odun desteklerini teslim ettiler.

Büyükşehir Belediyesi, fiyatların oldukça arttığı dönemde, geçtiğimiz günlerde Çamlıyayla’da da un dağıtımı ve yine ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı da gerçekleştirmişti.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.