BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ KONSERLER KAPSAMINDA BUGÜN TARSUS’TA TAMAY ÖZALTUN ŞARKILARINI SESLENDİRECEK

GRUP DUVAR TARSUS’TA SAHNE ALDI

BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ KONSERLER KAPSAMINDA BUGÜN TARSUS’TA TAMAY ÖZALTUN ŞARKILARINI SESLENDİRECEK

Büyükşehir Belediyesi, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği sosyal mesafeli konserlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

“Konserlerle Mersin Cıvıl Cıvıl” sloganıyla, yeni normalleşme sürecinde merkez ve diğer ilçelerde düzenlenen konserler kapsamında dün akşam Tarsus Kültür Park’ta rock müziğin bölgede sevilen ekibi ‘Grup Duvar’ sahne aldı. Etkinlikler kapsamında bugün akşam yine Tarsus Kültür Park içerisinde Tamay Özaltun sahne alacak ve şarkılarını seslendirecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği sosyal mesafeli konserlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin, “Konserlerle Mersin Cıvıl Cıvıl” sloganıyla, yeni normalleşme sürecinde merkez ve diğer ilçelerde düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Tarsus’ta Duvar Grubu sahne aldı.

Tarsus Kültür Park içerisinde yemyeşil ortamda, ağaçlar altında gerçekleştirilen konsere, gençler ilgi gösterdi.

‘Sandalyeni kap gel’ çağrısına uyan ve sandalyesini alıp gelen vatandaşların yanı sıra, konsere katılım gösteren birçok kişi çimlerin üzerinde oturarak rock müzik ağırlıklı şarkılara eşlik ettiler.

Programa CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

TAMAY ÖZALTUN SAAT 21.00’DE SAHNE ALACAK

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde her hafta cuma ve cumartesi akşamları gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında bugün (11 Temmuz Cumartesi) akşam saat 21.00’de yine Tarsus Kültür Park içerisinde Tamay Özaltun sahne alacak ve şarkılarını seslendirecek.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.