BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT MESAİSİ TURGUT

ÖZAL’DA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT MESAİSİ TURGUT

BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT MESAİSİ TURGUT ÖZAL’DA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR’DEN TURGUT ÖZAL’DA ÇOK YÖNLÜ YOL ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin asfalt mesaisi Turgut Özal Bulvarı’nda devam ediyor. Ekipler, 820 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt kaplama çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda bulvar üzerinde 5 bin 100 metrekare kaldırım yenileme çalışmasını da tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin asfalt mesaisi Akdeniz İlçesi Turgut Özal Bulvarı’nda sürüyor. 820 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt kaplama çalışması yapan ekipler, bulvarın doğu tarafında asfalt binder ve aşınma tabakasında bitümlü sıcak asfalt serimini tamamladı. Ekipler, çalışmalar tamamlanınca bulvardaki diğer şeritte de sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek.

5 bin 100 metrekare yeni kaldırım yapıldı

Bulvar üzerindeki kaldırımların standartlara uygun hale getirilmesi çalışmaları kapsamında 5 bin 100 metrekare kaldırım döşemesi gerçekleştiren ekipler, aynı mevkide yer alan ve yol konforunu olumsuz etkileyen, deforme olmuş dilatasyonları da yeniledi. Ekipler ayrıca refüjlerde yer alan bordürleri de yeniledi.

Kapsamlı bir şekilde yol yapım ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler sayesinde trafik akışının yoğun olduğu bulvar ulaşım için konforlu ve güvenli, kaldırımlar da standartlara uygun hale getiriliyor.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.