BÜYÜKŞEHİR, SİLİFKE’DE ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜKDEĞİRMENİ VE SEYRANLIK’TA 5.1 KM SATHİ ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR, SİLİFKE’DE ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Silifke İlçesi Bükdeğirmeni ve Seyranlık Mahallesi bağlantı yolunda sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Daha önce dar olan yolu genişleten ekipler, 5.1 km sathi asfalt kaplama yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent merkezinden kırsal mahalle yollarına kadar sorumluluk alanında bulunan yollarda asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor. Silifke İlçesi Bükdeğirmeni ve Seyranlık Mahallesi bağlantı yolunda sathi asfalt kaplama yol yapımına başlayan ekipler, asfalt çalışmalarını hızla tamamladı. Ekipler tarafından 5.1 km sathi asfalt kaplama çalışması yapıldı.

Öncesinde dar olan yol genişletildi

Çalışmalar kapsamında daha önce dar olan yolu genişleten ekipler, yolu ulaşım için güvenli hale getirdi. İhtiyaç duyulan yerlere doğal su akışını düzenlemek için büz boru ve baks menfez yerleştirildi, asfalt öncesi hazırlıklar da hızla tamamlandı.

Zaman kaybetmeden sathi kaplama asfalt çalışmaları için kolları sıvayan Büyükşehir ekipleri, çalışmalar kapsamında 5.1 km uzunluğundaki yolu asfaltladı. 4 kombi sathi asfalt kaplama aracı, bir loder ve bir silindirle sürdürülen çalışmalar sayesinde yol ulaşıma hazır hale getirildi.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla daha güvenli ve konforlu hale getirilen yol, vatandaşların hizmetine sunuldu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.