BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU, MATRUŞKA OYUNU İLE KIBRISLI

TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU, MATRUŞKA OYUNU İLE KIBRISLI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU, MATRUŞKA OYUNU İLE KIBRISLI TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

MATRUŞKA OYUNU, XVII. GÜZELYURT TİYATRO GÜNLERİ’NDE SAHNELENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, KKTC Güzelyurt Belediyesi tarafından düzenlenen XVII. Tiyatro Günleri’nde Matruşka oyununu sahneledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, turne programına Matruşka oyunu ile Kıbrıs Güzelyurt’ta devam etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl XVII. (17.’si) düzenlenen Tiyatro Günleri’ne Matruşka oyunu ile katılan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyun ile büyük beğeni topladı.

Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak ve Kıbrıslı sanatseverler katıldı. Modern insanın, kadının ve erkeğin trajikomik hikâyesinin anlatıldığı oyun, Kıbrıs’ta da izleyiciden tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları Gizem Koçer ile Güvenç Gümüş’ün sahneye koyduğu, Tuncer Cücenoğlu tarafından yazılan Matruşka oyununun Genel Sanat Yönetmenliğini ve Rejisörlüğünü Murat Atak, Yardımcı Yönetmenliğini Ersen Ocak, Reji Asistanlığını Burak Sönmez, Sahne Tasarımını Alev Tol, Kostüm Kreatörlüğünü Funda Çebi yürüttü. Oyunda Dramaturg olarak Taner Çelik görev aldı


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.