BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERDE

ASFALT ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERDE

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’NIN BİRÇOK NOKTASINDA ASFALT ÇALIŞMASI

MERKEZ VE BAĞLI MAHALLELERİN YOL SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, yoğun mesai harcayarak, vatandaşları yazın tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtaracak hizmetleri hayata geçiriyor. Tarsus’ta merkez Yeşil ve Öğretmenler Mahallesi küçük sanayi bölgesinde sathi kaplama asfaltlama faaliyeti yürütülürken, yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki Karayayla-Muratlı Mahalleleri grup yolunda da asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Çamlıyayla’da Hapkapanı’nda sıcak asfaltlama, Sebil yolunda da yama çalışması yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde özellikle yaz aylarında yoğunlaştırdığı asfalt atağına devam ediyor. Uzun yıllardır ihmal edilen veya doğal afetler nedeniyle büyük zarar gören bağlı mahalle grup yollarının bakım ve asfalt sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezlerinde ise dezavantajlı mahallelerde asfaltlama faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, vatandaşları yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarıyor.

Çamlıyayla’nın farklı noktalarında çalışma gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, sorumluluk bölgelerindeki farklı noktalarda durmaksızın çalışma yürütüyor. Yayla turizmi açısından eşsiz güzelliğe sahip Çamlıyayla’da Talıç yolu, Ulumeres mevkii, Ergene yolunda asfaltlama yapan Büyükşehir ekipleri, kavşak noktası olan Hapkapanı mevkiinde sıcak asfaltlama ve Sebil yolunda da yama çalışması uyguladı.

Dezavantajlı mahalle ve sanayi bölgesinde de asfaltlama

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’ta dezavantajlı mahallelerde de asfalt atağını sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Şahin Mahallesi’nde sıcak asfaltlama faaliyetini yerine getiren Büyükşehir ekipleri, Yeşilevler Mahallesi’nde de yaklaşık 350 metre uzunluğunda bulunan 4318 Sokak’ta da serme, sıkıştırma, düzenleme ve çift kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ekonominin canlanması ve yatırımcılara destek olunması noktasında verdiği hizmetler kapsamında Tarsus’ta Öğretmenler Mahallesi’nin, TEM bağlantı yolu yanında yer alan küçük sanayi kuruluşlarının olduğu bölgede de Büyükşehir ekipleri asfaltlama faaliyeti yürüttü. Büyükşehir ekipleri, bölgede 2961 Sokak’a bağlanan yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolda çift kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Grup yollarının problemleri ortadan kaldırılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta hem ovada, hem de kırsalda yer alan bağlı mahalle grup yollarının asfalt problemlerini de çözüme kavuşturuyor.

Pirömerli-Boztepe-Böğrüeğri grup yolu, Çöplü-Yaramış-Kefeli grup yolu, Karabucak ormanı içinden geçen Yeşiltepe-Özel Bahşiş grup yolunda asfaltlama yaparak, vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir ekipleri, son olarak yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki Muratlı-Karayayla grup yolunda da çift kat sathi kaplama faaliyetini yerine getirdi.

Başkan Vahap Seçer’in bağlı mahalle grup yollarında uzun yıllardır yaşanan sorunların çözümüne azami özen gösterdiğini kaydeden Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, hem merkezde, hem de kırsal mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.