Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,

Zabıta Haftasını Kutladı

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,

Başkan Tollu Zabıta Haftasını Kutladı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Zabıta haftası dolayısı ile Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Erdemli Belediyesi Zabıta ekiplerinin yıl içerisinde gösterdikleri fedakâr çalışmalar ile vatandaşlardan yüksek not aldığının altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, halk sağlığı ve güvenliği konusunda gece gündüz çalıştıkları için Zabıta Müdürü Esra Özcan’a ve çalışma arkadaşlarına çiçek takdim etti. 

Özellikle, denetimlerde yapılan işlemlerin güvenilir olmasını amaçlayarak, yaka kamerası kullanarak itham ve şüpheden uzak, şeffaf bir anlayışla çalışan Zabıta ekiplerine teşekkür eden Başkan Tollu yaptığı değerlendirmede, “Toplumun ortak yaşam alanı olan noktalarda ve halk sağlığı, güvenliği açısından önemli olan işletmelerimize yol göstermeleri ve denetimleri ile vatandaşlarımızın huzurlu bir hayat sürmesini sağlayan Zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin fedakârlıkla, gece demeden gündüz demeden çalışmalarınız sayesinde, ilçemizin huzur ve güvenliği sağlanıyor. Özellikle pandemi döneminde gösterdiğiniz üst düzey çaba, beklide ilçemizin bu salgından en az zararla ayrılmasını sağlıyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.