BAŞKAN YILMAZ’IN 3 OCAK MESAJI

3 OCAK ZAFER YÜRÜYÜŞÜMÜZDE BULUŞALIM

BAŞKAN YILMAZ’IN 3 OCAK MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’IN 3 OCAK MESAJI

Başkan Yılmaz: "Tüm dünyaya emsal olmuş birlik ve beraberliğimizi, 3 Ocak’ta yine Zafer Yürüyüşümüzle tek yürek olarak göstereceğiz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Azim, kararlılık ve inançla kazandığımız zaferin adı olan 3 Ocak, ezelden ebede Mersin’in en şanlı destanı, en önemli değeridir” diyen Başkan Yılmaz; “Kentimizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümünü bir kez daha büyük bir sevinç, coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin bağımsızlığa olan tutkusu yurdun dört bir yanında olduğu gibi, 3 Ocak 1922’de Mersinimizde de tezahür etmiştir. Bugün bizler, vatanımızda huzur içerisinde yaşıyorsak, bunu kahraman ecdadımızın gösterdiği manevi güce, fedakârlığa ve bağımsızlık inancına borçluyuz. Onların bize bıraktığı emaneti sonsuza dek koruyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 100 yıl önce bağımsızlık yolunda mücadele eden tüm Mersin halkının 3 Ocak Kurtuluş Günü'nü kutluyor, üzerinde yaşadığımız bu toprakları bize vatan yapan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

“3 OCAK ZAFER YÜRÜYÜŞÜMÜZDE BULUŞALIM”

Başkan Yılmaz, 3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 08.00’da Toroslar Belediyesi önünden başlayarak Kuvayi Milliye Caddesi, Hastane Caddesi, İstiklal Caddesi ve Sakarya Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek Geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’ne tüm Mersin halkını davet etti.

Başkan Yılmaz, “3 Ocak Zafer Yürüyüşümüzü yine milli mücadele ruhu ve heyecanla gerçekleştireceğiz. 3 Ocak Pazartesi günü sabah 8.00'da Toroslar Belediyemizin önünde bayraklarımızla bir araya geleceğiz. Kalpaklarımızı takacağız ve hep birlikte kol kola yürüyeceğiz” diye konuştu


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.