BAŞKAN YILMAZ: "ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'Ü

ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ"

BAŞKAN YILMAZ: "ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'Ü

BAŞKAN YILMAZ: "ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'Ü ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"Aramızdan ayrılışının 82'nci yılında Ulu Önderimiz Atatürk'ü özlem ve saygıyla anıyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Türk Milletinin istikbal ve istiklalini düşünen Ulu Önderimiz, her zaman kalplerimizde ve zihinlerimizde yer alacak, O'na olan sevgimiz ve saygımız ilelebet devam edecek" dedi.

Başkan Yılmaz; "Ülkemizin kurtuluşu için yaptığı mücadele ile Türk Milletinin azim, kararlılık ve gücünü bir kez daha gösteren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve vatan sevgisi, gelecek nesillere bıraktığı en kıymetli mirastır. Millet olarak bize düşen görev Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak, yaşatmak ve değerlerimize sahip çıkmaktır. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla bu kutsal emaneti bizden devir alarak daha da yukarılara taşıyacaklarına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk'ün hedef gösterdiği ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşıma gayreti ile çalışmaya devam edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82'nci yılında rahmet ve minnetle anıyoruz" şeklinde konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.