BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Mesajında, öğretmenlerin insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, geleceğin Türkiye'sini, dahası geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra ettiklerini belirten Başkan Kocaispir; “Ülkemizin bugün dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri de, hiç şüphesiz, fedakar, cefakar öğretmenlerimize aittir.


Yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada, en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle idame ettiren öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz.
Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Bilhassa bizim kültür ve medeniyetimizde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteber sayılmaktadırlar.

Herkesin hayallerine ışık tutan bir öğretmeni vardır bu hayatta. Gelişmiş, muasır ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemiz olan, gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol oynayan, Fatihler, Sinanlar, Yaşar Kemaller, Abidin Dinolar, Barışlar, Şener Şenler, Naimler, Mustafa Kemaller yetiştiren, bizlere yol gösteren, ilham veren tüm öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesile ile tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.