Başkan Kılınç: “ Yangının Açtığı Yaraları

El Birliği ile Saracağız

Başkan Kılınç: “ Yangının Açtığı Yaraları

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç belediye meclisinin ağustos ayı toplantısında yaptığı konuşmada Bozyazı ve Aydıncık’ta meydana gelen yangınlarda Anamur Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Yurt genelinde meydana gelen ve can kayıplarına neden olan yangınlar nedeniyle ülkemizin zor günler geçirdiğini ifade eden Başkan Kılınç bu kötü günlerin toplumsal dayanışma ile aşılabileceğini belirtti.

Anamur’un komşu ilçesi Bozyazı’da meydana gelen yangına Anamur Belediyesi’nin su tankerlerini anında bölgeye sevk ederek müdahale ettiklerini belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ” Komşu ilçemizde yangın haberini alır almaz ekiplerimizi ve araçlarımızı bölgeye sevk ederek yangın söndürme faaliyetlerine yardımcı olduk. Orada bulunan Kaymakamımız ve Orman İşletme Müdürümüzün ifadesi ile Anamur Belediyesi yetişerek müdahale etmeseydi yangın kontrolsüz olarak Bozyazı’ya yayılacak ve daha büyük felaketlere neden olacaktı. Bu konuda Bozyazı Belediye Başkanımız’da bizlere teşekkürlerini iletti. Çok şükür ekip arkadaşlarımız tam zamanında müdahale ederek bir facianın önüne geçti.

Yine Aydıncık ilçemizde meydana gelen yangında zarar gören vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Orman işletme müdürlüğü ekiplerimize ve yangıncılarımıza su ve ayran gibi sıvı gıdalar ile kumanya takviyesinde bulunduk. Yangında evleri zarar gören hemşehrilerimizi ziyaret ederek eksiklerin tespit edilmesi ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda komşu ilçe olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Şu anda Anamur Belediyesi’ne bağlı boya, badana, sıva ustalarımız Aydıncık ilçemizde yanan evlerde tamirat çalışmaları gerçekleştiriyor. Yine dün Aydıncık’ı ziyaret ederek, Anamur Belediyesi ve Anamur Esnaf Odası Başkanlığımızın iş birliğinde hemşehrilerimizden topladığımız bir tır dolusu gıda, giyim kuşam, yatak yorgan gibi yaşamsal malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik. İnşallah devletimizin çalışmaları, belediyelerimizin ve vatandaşlarımızın destekleri ile yangının açtığı yaraları el birliğiyle saracağız. Birkez daha ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine bşsağlığı diliyorum. Yangınların biran önce söndürülerek vatandaşlarımızın daha fazla zarar görmemesini temenni ediyorum.” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.