Başkan Kılınç: "2021-2022 Eğitim-Öğretim Döneminin Üstün Başarı Yılı

Olacağına İnanıyorum

Başkan Kılınç: "2021-2022 Eğitim-Öğretim Döneminin Üstün Başarı Yılı

Başkan Kılınç: "2021-2022 Eğitim-Öğretim Döneminin Üstün Başarı Yılı Olacağına İnanıyorum”

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir yüz yüze eğitimin yapılamadığını belirten Başkan Kılınç: “Maalesef tüm dünyada etkili olan covid-19 salgını nedeniyle okullarımız kapanmış, öğretmen ve öğrencilerimiz eğitimlerini sınıflarda değil evlerinde dijital ortamlar üzerinden almak zorunda kalmıştı. Uzun bir sürenin ardından bugün okullarımızda çalan ilk ders zili ile öğretmenlerimiz öğrencilerine, öğrencilerimizde okullarına ve öğretmenlerine kavuştu.

Ülkemizin ve milletimizin geleceğini inşa edeceğine inandığımız öğrencilerimize ve nesillerimizin mimarı öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum.

Uzun bir süre sonra yeniden okullarına ve öğretmenlerine kavuşan çocuklarımızın okuldan uzakta geçirdikleri dönemde oluşan açığı kısa sürede kapatacağına ve bu dönemin çocuklarımız için üstün başarı yılı olacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca salgının sona ermediğini hatırlatıyor, öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden covid-19 salgınına karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka dikkat göstermelerini rica ediyorum.

Anamur Belediye Başkanlığı olarak tüm imkânlarımızla eğitim kurumlarımızın ve öğrencilerimizin yanında olacağımızın bilinmesini istiyor, 2021-2022 eğitim öğretim yılında çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum." dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.