BAŞKAN GÜLTAK, İSTİKLAL CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Renkli görüntülere sahne olan ziyarette, vatandaşlara yüzlerce maske de dağıtıldı

BAŞKAN GÜLTAK, İSTİKLAL CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Başkanın renkli geçen ziyareti esnasında belediye personeli de esnafa, vatandaşlara ve sürücülere maske dağıttı.

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan hemen tüm işyeri ve dükkâna girerek esnaflarla sohbet eden Başkan Mustafa Gültak, belediyeden bir istekleri veya şikâyetleri olup olmadığını sordu. Renkli görüntülere sahne olan ziyaretinde Başkan Gültak, bir taksiye binip şoförle sohbet etti, ayakkabı boyacısının taburesine oturup fırçasını kullandı, lokantada yemek yiyen vatandaşlara eşlik ederek onlarla sohbet etti.

Bir anda karşılarında Başkan Gültak’ı gören bazı esnaflar ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Renkli görüntülere sahne olan İstiklal Caddesi ziyareti esnasında belediye personeli de esnafa, vatandaşlara ve yoldan geçen sürücülere, Koronavirüs salgınından korunmaları amacıyla yüzlerce maske dağıttı.

Başkan Gültak; “Hafta içi mahallelerde, hafta sonu esnafımızın yanındayım”

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler dolayısıyla esnafın zor günler geçirdiğini bildiğini belirten Başkan Gültak; gerek devletin sağladığı kredi ve imkânlar, gerekse sürecin etkili ve güçlü yönetilmesi sayesinde bu zararın büyük oranda telafi edildiğini ifade etti. Başkan Gültak; “Salı ve Cuma günleri tüm mahallelerde muhtarlarımızı ve mahalle sakinlerini ziyaret ettiğimiz gibi, hafta sonları da farklı caddelerimizi ve bu caddelerde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de İstiklal Caddesi’ndeyiz.

Sürekli buralarda, halkın içinde olarak, esnafımızla sohbet ederek, hem sorunları gözümüzle görerek, hem de dile getirilen şikâyet ve talepleri yerinde dinleyerek bilgi sahibi oluyoruz. Tabi yanımızda, mutlaka başkan yardımcılarımız ve bürokratlarımız da oluyor. Söz verdiğimiz gibi, her zaman halkımızın içindeyiz. Bu sayede görmediğimiz veya bize ulaşmasında sıkıntı olan sorunları ve konuları da yerinde bizzat tespit ediyor ve en kısa sürede müdahale ederek çözüyoruz” diye konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.