BAŞKAN BOZDOĞAN: “TAŞINMAZLARIN KİRA İHALELERİNİ CANLI YAYINLATARAK HALKA VERDİĞİMİZ

SÖZÜN ARKASINDA DURUYORUZ

BAŞKAN BOZDOĞAN: “TAŞINMAZLARIN KİRA İHALELERİNİ CANLI YAYINLATARAK HALKA VERDİĞİMİZ

TARSUS BELEDİYESİ’NDE İHALELERDE DE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HAKİM

BAŞKAN BOZDOĞAN: “TAŞINMAZLARIN KİRA İHALELERİNİ CANLI YAYINLATARAK HALKA VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDA DURUYORUZ”

Tarsus Belediyesi, şeffaf belediyecilik ilkesi doğrultusunda ihaleleri canlı yayınlamaya devam ediyor. Daha önce gerçekleştirilen ihalelerde olduğu gibi bu kez mülkiyeti Tarsus Belediyesi'ne ait 37 taşınmazın kira ihalesi de canlı yayınla halka açık şekilde yapıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, seçim meydanlarında verdiği bir sözü yerine getiriyor ve ihaleleri canlı yayınlatıyor.

Daha önce duyurusu yapılan, mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait 37 adet gayrimenkulün ihale ile kiraya verilmesi ile ATM yerleri ihalesi, belediye tesisleri meclis binasında gerçekleştirildi.

İhale, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanırken, kapalı teklif usulü gerçekleştirilen ihalede 37 gayrimenkulün 22’si işyeri olarak kiraya verildi. Geriye kalan 15 gayrimenkul ise katılım sağlanmadığı için kiraya verilemedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN: SÖZ VERDİĞİM GİBİ, HERŞEY ŞEFFAF OLMAYA DEVAM EDİYOR

İhale süreci ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Bozdoğan; “Belediye başkanlığım sürecinde yapacağım her harcamanın hesabını kuruş kuruş halkıma vereceğim diye söz vermiştim. Bu kapsamda belediyemizin gelir gider tablosunu her ay güncellemek sureti ile dijital panolar aracılığı ile halkımızın bilgisine sunuyorum. Belediyemizde yapılacak her ihaleden yapılacak duyurular ve ilanlar ile herkesin haberi olacak, yeterliliği olan her firma ve isteyen herkes ihalelere girebilecek demiştim öyle olmaya devam ediyor. Halkımıza söz verdiğim gibi şeffaf bir şekilde ihalelerimizi gerçekleştireceğiz, kapalı kapılar ardında hiçbir pazarlık yapılmayacak, isteyen herkes canlı yayında ihale sürecini takip edebilecek demiştim yayınlarımızı ihale oldukça devam ediyor. Bu süreç bu şekilde sonuna kadar devam edecek kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.