Atsız Afşın Yılmaz,

SICAK ASFALTLA YENİLENEN MAHALLELERDE İNCELEME YAPTI

Atsız Afşın Yılmaz,

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Portakal ve Korukent Mahalleleri’ni ziyaret ederek, yapımı tamamlanan finişerli asfalt serim çalışmalarını inceledi.

 

Toroslar Belediyesi, daha kaliteli ve konforlu ulaşım ağı için başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

Belediyenin, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yürüttüğü yol yapım çalışmaları kapsamında Portakal ve Korukent Mahalleri’ndeki yeni yerleşim alanlarının bulunduğu sokaklar sıcak asfalta kavuştu. Asfalt çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZ, HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK”

 

Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çalışmaları mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde inceledi. MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Meclis üyeleri ve teknik ekibinin de eşlik ettiği incelemeler sırasında mahalleli ile de görüşen Başkan Yılmaz; “İlçemizdeki ihtiyaçları gideriyor, yatırımlarımızı geleceğe dönük, planlı ve sağlıklı bir şekilde yapıyoruz” dedi.

 

“Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli” diyen Başkan Yılmaz; “Amacımız, mahallelerimizin yol standardını yükseltmek, Toroslar'ımıza daha rahat ve konforlu yollar sunmaktır.  Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

 

“MAHALLELERİMİZİN ÇEHRESİ YENİ HİZMETLERLE DEĞİŞİYOR”

 

Sıcak asfalt çalışmalarıyla mahallelerinin yeni bir görünüme kavuştuğunu belirten Korukent Mahalle Muhtarı Ayfer Baştan ve Portakal Mahalle Muhtarı Nazmi Kunt ise mahallelerinde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.