Atatürk Silueti Yenilendi

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan sanat ekibi, Bozyazı Paşabeleni Tepesi’nde 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisindebulunan ve “Atam İzindeyiz” yazısının da yer aldığı Atatürk siluetini yeniledi.

Atatürk Silueti Yenilendi

 Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan sanat ekibi, Bozyazı Paşabeleni Tepesi’nde 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisindebulunan ve “Atam İzindeyiz” yazısının da yer aldığı Atatürk siluetini yeniledi. Mersin Büyükşehir BelediyesiPark ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan sanat ekibi,Bozyazı İlçesi, Paşabeleni Tepesi’ndeki 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde yer alan Atatürk siluetini yeniledi.
“Atam İzindeyiz” yazısının da yer aldığı Atatürk siluetinin bakımını yapan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın sanat ekibi, küflenen levhayı temizledi, boyadı ve restorasyon çalışmasını gerçekleştirdi.
Mersin’in daha estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdüren,2 heykeltıraş, bir ressam ve bir yardımcı personelden oluşan sanat ekibi, ilçelerle birlikte tüm kent genelinde çalışmalarını sürdürecek.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.