Apartmanların ortak kullanım

alanları dezenfekte ediliyor

Apartmanların ortak kullanım

Apartmanların ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor

Seyhan Belediyesi, rutin temizlik ve hijyen çalışmalarının yanında, apartmanların ortak kullanım alanları ile yeni tip Coronavirüs'e (Covid-19) yakalanmış bireylerin evlerini de dezenfekte etmeye başladı.

APARTMANLARIN ORTAK KULLANIM ALANLARI STERİLİZE EDİLİYOR

Seyhan Belediyesi'nce oluşturulan özel ekip, kişisel ve ticari otomobiller ile kamusal alanlarda yaptığı dezenfekte çalışmalarını genişletti. Ekipler,  Salgının yayılma hızını dikkate alarak apartmanların ortak kullanım alanlarını da dezenfekte etmeye başladı. Apartmanların, asansör ve merdiven ile giriş kısımlarını dezenfekte eden ekipler, yönetici ve aileleri de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunu hatırlatıyor.

COVİDLİ HASTA ÇIKAN EVLER STERİLİZE EDİLİYOR

Belediye ekipleri, vaka sayısında artış görülen Adana'da, Covid testi pozitif çıkan bireylerin sorumluluk sahasındaki evlerinin içini de virüsten temizliyor. Vaka çıkan evde diğer aile bireylerinin sağlığının korunmasına yönelik çalışmada, evin tüm kullanım alanları dezenfekte edilerek steril hale getiriliyor. Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü ise çöp toplama ve temizlik işlemini titizlikle sürdürüyor.

BAŞKAN AKAY'IN TALİMATIYLA ÖNCELİK TEMİZLİK VE HİJYEN'DE

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın talimatıyla temizlik, hijyen ve tedbirlere uygun davranışların takip edilmesi öncelikli iş ve işlemler arasında yer alıyor. Seyhan Belediye ekipleri ise halkı her ortamda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarmaya devam ediyor. .


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.