Anamurlu polis memuru Burak Derya’nın ismi,

saat kulesi meydanında yaşatılacak

Anamurlu polis memuru Burak Derya’nın ismi,

Anamurlu polis memuru Burak Derya’nın ismi, Anamur’da bulunan saat kulesi meydanında yaşatılacak

Geçtiğimiz Ağustos ayında Van'ın Gevaş ilçesinde Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan keşif uçağında şehit olan 2'si pilot 7 emniyet mensubundan biri olan Anamurlu polis memuru Burak Derya’nın ismi, Anamur’da bulunan saat kulesi meydanında yaşatılacak.

Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumunda Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç tarafından getirilen teklife istinaden yapılan oylamada, Kıbrıs Caddesi ile 29 Ekim Caddelerinin kesiştiği noktada bulunan saat kulesi meydanına Şehit Polis Memuru Burak Derya isminin verilmesi oy birliği ile kabul edilmişti.
Şehit Polis Memuru Burak Derya’nın isminin ailesinin görüşü de alınarak saat kulesi meydanına verildiğini belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç :"Yaklaşık 5 ay önce şehadete eren polis memuru Burak kardeşimizin adını ailesinin de görüşünü alarak saat kulesi meydanına verme kararı almıştık. Bugün itibari ile saat kulesine şehidimizin isminin yazılı olduğu tabelaları yerleştirerek şehidimizin hatırasını yaşatmaya çalışıyoruz. Burak Derya kardeşimize ve tüm şehitlerimize birkez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim güvenlik güçlerimizi korusun kollasın inşallah." dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.