ALTUNOK’TAN

ÖĞRENCİLERE ZİYARET

ALTUNOK’TAN

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yüz yüze eğitime başlayan Atatürk Ortaokulunu ziyaret ederek burada öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Okul Müdürü Nazmi Özen’i de makamında ziyaret eden Başkanvekili Altunok, ziyaret ettiği Atatürk Ortaokulunda sınıflarda da maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde öğrencilere uyarılarda bulundu.

Yeni eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler ve öğretmenleri ziyaret ederek iyi dersler dileyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "Ülkemizde salgından dolayı gecikmelide olsa eğitim ve öğretim yılımız başladı. Bugünde yüz yüze eğitim heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yerel yönetimler olarak üzerimize düşen görevi dün olduğu gibi bugünde ifa ettik, etmeye de devam edeceğiz. Okullarımızı ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Psikolojik olarak öğrencilerimiz ister istemez bu süreçten etkilendi. Bizlerde onlara moral vermek amacıyla, öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ediyoruz. Amacımız öğrencilerimize bu konuda yardımcı olmak ve onlara destek olmaktır. Atatürk Ortaokulunda görev yapan okul müdürümüz Nazmi Özen ve öğretmenlerimizi de ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunduk” dedi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.