ALTUNOK,PARKLARDA AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPIYORUZ

Sadık Altunok, kent merkezinde bulunan park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanlarda ışıklandırma çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi.

ALTUNOK,PARKLARDA AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPIYORUZ

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  kent merkezinde bulunan park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanlarda ışıklandırma çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi.

Kent merkezinde bulunan parklarda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Çalışmaları değerlendiren Başkanvekili Altunok açıklamasında, “İlçe merkezimizde bulunan mevcut park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanların aydınlatılması ile ilgili olarak Park Ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Plan ve proje Müdürlüğümüz tarafından ortaklaşa hazırlanan bu projemizi uygulamaya koyuyoruz. Belediyemiz ilgili birimleri tarafından hazırlanan bu projeyle birlikte vatandaşlarımızın kullandığı park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanların daha aydınlık, daha ekonomik ve daha güvenli hale getirilmesini sağladık.  Bu projemizle birlikte yaz aylarında vatandaşlarımızın özellikle akşam saatlerinde de dinlenebileceği, çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri için aydınlatma çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Bu projemizle birlikte kent merkezimizde bulunan park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanların bazı bölgelerinin karanlık bir görünümden kurtulmasını sağlayacağız. Tüm bu hizmetlerimizi halkımız için yapıyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz” diyerek değerlendirmelerde bulundu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.