ALTUNOK ,HALKIMIZI MUTLU EDECEK HİZMETLER YAPIYORUZ

Sadık Altunok, Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek, özellikle yaz aylarında denize kıyısı bulunan mahallelerde de halkı mutlu edecek hizmetler yaptıklarını söyledi.

ALTUNOK ,HALKIMIZI MUTLU EDECEK HİZMETLER YAPIYORUZ

 Sadık Altunok,  Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek, özellikle yaz aylarında denize kıyısı bulunan mahallelerde de halkı mutlu edecek hizmetler yaptıklarını söyledi.

Yerli ve yabancı misafirlerin özellikle yaz aylarında Silifke merkez  ve denize sahili bulunan mahalleleri tercih ettiklerini açıklayan Başkanvekili Altunok, “Deniz ve sahillerimizin temiz, sağlıklı olması ile birlikte biz de belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın faydalanacağı yolların bakımı, yeni yolların açılması, yeşil alanların sulama, bakım ve budamalarının yanı sıra mevcut parklarımızı ve oyun alanlarını daha düzenli daha güvenli ve daha temiz hale getiriyoruz. Güzel ilçemizin manzarası mavi ve yeşille birleşiyor. Silifke’miz dünyanın en güzel yerlerinden birisidir. Ormanlarımızı koruyoruz çünkü bizim akciğerimizdir. Onun için belediye olarak yeşil alan sayımızı çoğaltacağız. Daha yeşil, daha temiz, daha modern bir Silifke hedefimizi tüm hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek gerçekleştireceğiz” diyerek belediye ekiplerinin  sahil bölgelerde çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.