AKDENİZ BELEDİYESİ

VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK

AKDENİZ BELEDİYESİ

Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitinin son ödeme tarihi, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai bitiminin ardından sona eriyor. Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla önümüzdeki hafta sonu merkez bina ile Huzurkent’te bulunan veznelerini açık tutacak.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; vergi mükellefi vatandaşların, gecikmeden kaynaklı zamma maruz kalmaları ve mağduriyet yaşamamaları için vergi ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu. Dileyen vatandaşlar, merkez bina veznelerinden kredi kartı veya nakit şekilde ödemelerini yapabilir. Vergi mükellefleri, www.akdeniz.bel.tr adresine giriş yaparak ve e-belediye sistemine tıklayıp https://e-belediye.akdeniz.bel.tr/ modülü üzerinden online şekilde ve kayıt olmaya gerek kalmadan emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergilerini ödeyebilir.

Hafta sonu vezneler açık olacak

Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak ve yoğunluğu önlemek amacıyla, 28 Kasım Cumartesi ile 29 Kasım Pazar günleri, 11:00-16:00 saatleri arasında veznelerini açık tutacak. Vatandaşlar; (TR18 0001500158007298237326) numaralı İBAN hesabına havale yaparak veya Vakıfbank ve Yapı Kredi bankalarına ait kredi kartlarıyla da vergi borçları taksitlendirilip ödeyebilir. Ayrıca Huzurkent’te bulunan düğün salonunun altında yer alan vezne de hafta sonu açık olacak.

Başkan Gültak’tan vatandaşlara çağrı; “Son gün yoğunluğuna kalmayın”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda; emlak, çevre-temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerini son güne bırakmamaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. Koronavirüs salgınına dikkat çeken Başkan Gültak, “Sosyal mesafenin hayati bir önem taşıdığı bugünlerde, belediyemize gelecek vatandaşlarımızdan isteğimiz; aşırı yoğunluk oluşmaması için dikkat çok etmeleri, bunu önlemek için de vergi ödemelerini son günlere bırakmamalarıdır. Salgına karşı belediye olarak gerekli önlemleri alıyoruz. Ayrıca mükelleflerimizin iş ve işlemlerinin kısa sürede çözülmesi için personelimiz görevlendirilecek ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır” diye konuştu.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.