Akay'dan "Hoş Geldin

Bebek" hediyesi

Akay'dan "Hoş Geldin

Akay'dan "Hoş Geldin Bebek" hediyesi

Seyhan Belediyesi "Sosyal Belediyecilik" anlayışıyla hayata geçirdiği "Hoş geldin bebek" uygulamasıyla, bebeğin ilk dönem ihtiyaçlarını içeren hediyelerle yeni anne- baba olan çiftleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oluyor.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın halka dokunan "Sosyal Belediyecilik" anlayışına uygun olarak hayata geçirilen "Hoş geldin bebek" uygulaması, çocuklarını yeni yeni kucaklarına almış olan anne-babaların mutluluğunu artırıyor.  Uygulama çerçevesinde Seyhan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri yeni doğan bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren çantayı aileye teslim ederek Başkan Akif Kemal Akay'ın "Hayırlı olsun" dileğini iletiyor.

AİLELERİN BÜTÇESİNE KÜÇÜK BİR KATKI

Kurulan özel ekip tarafından yapılan sürpriz ziyaretlerde, ailelere içerisinde bebek bezi, zıbın takımı, pudra, biberon, kolonyalı mendil ve şampuan gibi çeşitli bebek bakım ürünlerinin yer aldığı çantalar armağan ediliyor.  Ailelerin, bütçelerine küçük de olsa katkı sunan uygulamadan memnun kalan aileler armağanlar nedeniyle Başkan Akif Kemal Akay'a teşekkür ediyor.

"İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BERABERİZ"

"Hoş geldin bebek" uygulamasının Sosyal belediyecilik anlayışına uygun bir hizmet olduğunu aktaran Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediyelerin doğumdan, ölüme kadar halkın yanında olduğunu anımsattı. Başkan Akay "Anne- baba olmanın heyecanını yaşayan çiftlerimizi tebrik etmek, 'Seyhan' ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek amacıyla  'Hoş geldin Bebek' uygulamasıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İnsanı temel alan anlayışımızla iyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Seyhan Belediyesi, "Hoş geldin bebek" projesinin uygulaması için doğum kayıtlarını takip ediyor. Arzu eden yeni bebek sahibi aileler de Belediye sosyal İşler Müdürlüğünü arayarak uygulamadan faydalanabiliyor.


Etiketler:


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.